Thursday, November 15, 2012

Bismillah.

Salam alaik,

Okey, ceria-ceriakan diri anda. Regang-regangkan otot badan. Anda bakal melalui hari ini. Owh, kena tambah part hujung tu. Anda bakal melalui hari ini dengan bersemangat dan yakin!

Tahun baru, permulaan baru.
Malam tadi menyaksikan ramai mujahidin di Palestin yang syahid atas serangan mendadak regim zionist. Kejam! Incredibly kejam!

Marah? ya,saya marah. Pemulaan tahun ditumpahi darah. Mujur darah syahid, bukan sebarang darah. Moga Allah tempatkan roh2 mujahidin ni di SyurgaNya yang penuh dengan kenikmatan itu. Ameen.

Try amek 4 minit untuk berdoa sebentar untuk mereka.



......................



Ameen, ya Rab.


Permulaan baru, Azam baru.

Alhamdulillah, tahun baru tiba lagi. Alhamdulillah, aku masih bernafas di muka bumi Allah ini. Entah apalah aku buat tahun yang lepas ni. Malas nak koreklah. Azam yang lepas pun tak ingat~ Macam tak ada yang best untuk dicerita. :P

Takpe, yang penting, kita masih ade future yang boleh dicipta. Ujian membuatkan jiwa lagi kuat. Alhamdulillah. Allah tahu aku boleh laluinya. Ya Allah, jagailah diriku.


Azam dah tersisip. Jiwa dah bersedia?
Jom, kita lalui lagi tahun hijrah 1434H, dengan jiwa Jihad!

Ya, Jiwa Jihad! inspirasi daripada mujahidin Palestine.
InsyaAllah.

No comments: