Monday, December 10, 2012

Actually, I can.

Bismillahirrahmanirraheem~


Saat tengah menulis tentang hala tuju hidup yang dilihat kian bertambah dan berat, mata terpandang pada skrin desktop komputer yang baru muncul setelah beberapa minit yang lalu aku menekan punat 'on'.

Nak tahu apa yang muncul?

Ni dia...



Hati yang tengah kucar-kacir tadi rasa tenteram secara tiba-tiba. Allah..

Senyum. I love Allah even more la camni. :)

Direct. Subhanallah~


Padahal gambar screen tu dah dua minggu menghiasi lappy. Konon-kononnya nak semangat la untuk exam first ni. Tapi rupanya nak bagi semangat untuk hari ini.


insya Allah, Allah ada. Kita usaha saja~ yang selebihnya biar Allah uruskan.

insyaAllah3!!

yosh! teruskan semangat! kella kan kuat!

yeah! (hehe, cam apa je.. khudwah, kella.. khudwah)

:) peace, yow!



" Maka bersabarlah engkau atas apa yang mereka katakan, dan bertasbihlah dengan memuji Tuhanmu, sebelum matahari terbit, dan sebelum terbenam, dan bertasbihlah pula pada waktu tengah malam dan dihujung siang hari, agar kamu berasa tenang.. "
Surah Taha: 130

Allah, guide me all the way~



No comments: