Thursday, March 24, 2011

krisis

Salam alaik~

Lately, blog nie asyik dapat title post yang agak emosional je kan. Hoho, mungkin sebab utamanya puan blog tu sendiri yang 'unstable' dan 'fragile' sangat kot..=))

Hurm, krisis..


Banyak betul krisis yang berlaku. Pasal study la, pasal diri la, pasal keluarga, etc, etc.. kadang-kadang masalah yang takde kaitan dengan diri pun tumpang sibuk memenuhi fikiran.. aduhai~ fikir banyak sangat nie..


So, sekarang nie kuhanya fikir positive tuk apa-apapun. Rasa penat fikir benda yang bukan-bukan ni. Rasa dah taknak bagi peluang kat diri tuk berfikir. Just do whatever you want to do!
Sebab sebelum nie banyak habiskan masa untuk fikirkan perkara yang boleh di selesaikan dengan satu 'klik' saja. Mudah tapi dirumitkan.

So, strive for the best!!!



Wahai orang-orang yang beriman! bertakwalah kepada Allah dan carilah wasilah(jalan) untuk mendekatkan diri kepadaNya, dan berjihadlah (berjuanglah) di jalanNya, agar kamu beruntung.
(al-Maidah: 35)


Mencari 'idealism'...


2 comments:

Ratu said...

"puan?"terpinggar2..
"apakah puan sudah ada blog?"

"puan?"terasa ingin menanyakan lg...Arggghhhhh!

"Puan sudah kawen?"..fuh lega...

keyLa said...

ahahaha~~

silap la..aduhh..
patut la xde sapa nak ngorat dah..
dah ngaku jd puan!

hik3..