Friday, October 16, 2009

DenDa

Oh, malas eh?

nah amek nie!
tak boleh tengok youtube sampai minggu depan!
jangan gatal-gatal nak bukak lagu sampai nak tido pun kena ade lagu!
tu, buku kat sebelah tu tengah menunggu suh dibaca.
jangan nak ngada-ngada stay up sebab nak tgk legasi 43 karat ke, matahari ke.

tu, biochem xpenah abis bace
physio tu dah tukar tajuk baru dah pun. revise!
czech minggu depan nak test, pandai sangat dah ke?

amboi-amboi-amboi...
rileks sgt eh 2nd year nie?
jangan esok, dah hujan baru nak cari payung
karang menyesal xsudah!
sapa yang susah?

study!!!

-when mama keyla talks-

3 comments:

anbahmie_10 said...

Salam..

~~Ingatkn apa la td(^-^)~~...self-punishment rupanya..menarik! Kadang-kadang bagus jgk utk disiplinkn diri..bleh try buat ni..^^

All da best! Mnoho Stesti!

keyLa said...

hehe, kak didi~

teruk la skrg nie..kufur nikmat!

aduihh

kokochan said...

chaiyok keyla!!! :P