Wednesday, February 11, 2015

Motivation

Salam alaik,

Sekarang ni tengah mencari mana2 quotes yang best utk dijadikan as motivations sepanjang HO ni.. Hee.
Jadi kerja juga benda tu. Thanks to technologies skrg yang byk membantu terutama screenshot etc. Tak payah nak tulis atau salin balik. Trus snap pic saja~

Owh, sekarang tengah memotivasikan diri untuk membaca. Tak tahu lah kenapa kalau sekarang ni bukak buku laju je mata tu nak tutup. Penyakit sungguh. Pelik pun ade. Padahal dah tidur cukup dah. :(

Ni memang penyakit dulu2. Sekarang dy datang balik. Adoi. Ya Allah, cerdaskanlah akalku ini. Jauhkanlah aku dari sifat malas dan lemah~

Ameen.

Mind-setting nak HO ni sebenarnya tak habis lagi. Banyak nak dimind-setkan. Hopefully sempat setel sebelum kerja. Fuhh, semangat, datanglahh~~


ok, pepun, ni salah satu quotes yang best:



harapnya aku mampu lalui HO dengan baik.. ameen

No comments: