Saturday, March 1, 2014

Koleksi Puisi

Salam alaik,

hmm, telah kufikirkan untuk meletakkan puisi2 yang aku ada untuk dicompile dan di publishkan di blog ini..
hehe

walaupun xde lah sehebat puisi2 orang lain, tapi xpelah.. buat tatapan aku pun cukup. lagipun tak ramai yang follow blog ni pun kan~kui3..

so, aku aku start isi blog ni dengan puisi2 random aku.

owhh..

Alhamdulilla a'la kulli haall..

internal medicine done!

ade 2 lagi yang gemok2 sedang menanti.. so tak boleh sit back and relax lagi.. no, no..

sila teruskan pecutan anda kella~

tapi sambil2 tu, silalah bergerak.. hati dan amal.

insyaAllah..

Nanti kuceritakan lagi eh tentang exam internal tu.. harussslaah direcordkan n jadi arkib.. hihihi


k, sampai sini dulu!
salammm~

No comments: