Thursday, September 30, 2010

Saya sudah 3rd year!

Salam alaik~

Alhamdulillah, selamat sampai ke czech tepat pukul 2.45 petang. Pukul 6.00ptg pulak selamat sampai ke Hradec Kralove terchenta.. Syukur, perjalanan dipermudahkan. Syukur juga, ade teman perjalanan ke czech..Ingatkan dah takde. Tawakkal je la.. Alhamdulillah, rasenye diri sendiri tak mampu lagi jalan sorang-sorang balik. Sebab tu Allah bagi teman.. Allahua'lam..

Dah dua hari kelas! Alhamdulillah, enrollment berjalan lancar walaupun rasanye aku orang last yang enroll hari selasa lepas..untuk batch 3rd year la.. adui, aku taktahu kenapa aku ambil ringan semua benda nie. Dah terdesak baru la terhegeh-hegeh nak buat.. kella,serious la skit.. 3rd year dah nie.. jangan main2!

Sindrom 'sakit rumah' atau homesick nampaknya dah menunjukkan taringnya. Syuh2.. janganlah.. macam budak kecik je nak homesick2! mula-mula ingatkan jetlag. Tapi dah 3hari dah nie.. Sepatutnya jetlag da boleh pergi dah.. Tup2, hati kata~ macam pernah kenal je tanda2 tak cukup tido, lesu, asyik tengok gambar raya..bla..bla.. nie.. Sakit rumah la nie..
haila....(-.-')

Apepun, seronok sangat jumpa kawan-kawan balik. Wah, gurlz Hradec dah makin ayu lah! (of course la aku tak termasuk).. Alhamdulillah~ makin cantik lah.. i like~! Tapi masa kat malaysia rasa kecewa skit sebab tudung bidang dah hilang~yang tinggal tudung bibik tu je (sorry, panggil tudung bibik..=p) Susah nak cari tudung segi tu lagi.. tak supportive betul..~ tapi alhamdulillah.. mereka2 ini tak terpengaruh..^^ (tapi ade je tudung bibik yang labuh kan..)

Hurm, semangat datanglah! moga-moga tahun ketiga ini lebih baik daripada tahun sebelumnya..insyaAllah.. tak sabar-sabar nak jumpe patients!!!!


keyla~
with love




4 comments:

SupeR HoLky-HOOD said...

salam saakella

hehe...slmt kmbali ke skolah!
mg Allah prmdhkn urusan kt sume iAllah..
terus melangkah..mg dlm lindungan & rahmatNYA sntiasa iAllah =)

p/s: hoho..yg sakit umah tu , cari ubat cpt2 eh.. ;p. jom bwat 'bnde2 best' !!~

tk care...daaa

syg sokmo,
musabian blk rahsia..

keyLa said...

wslm wbt!!!

hihi~insyaAllah, moga Allah permudahkan~ alhamdulillah3!

(hihi, tulah..kena cari penawar cepat2 nieh! )

u to0~ take care sis..
(tukar nama dah ker? hihi, ke kila silap org~)

fathinaina said...

hahaa..nasib bek smpt g enrol..wat lawak la ko ni keyla..hehee

jom fighting2 utk 3rd yr ni! moga setiap langkah kt diberkatiNya..=)

keyLa said...

haha...fatin, thanx, sbb ko gertak la aku baru nak wat..kui3~

jommmmm!!!
insyaAllah...moga tahun nie lebih baik dr thn lepas! insyaAllah