Saturday, February 6, 2010



(video klip diatas hanya hiasan semata..just nak ambil lagu nie je...=p..jd, sila abaikan)


ape-apepun kembali kepadaNya.. kosongnya jiwa, kembali kepadaNya.. gelisahnya hati, kembali kepadaNya.. sebaknya dada, kembali kepadaNya.. kerana

DIA MAHA MENGETAHUI HATI-HATI



baru-baru nie, diri sendiri da jadi macam tak betul.. sekejap gembira, sekejap gelak, tetiba nak marah, tetiba sedih.. betul2 tak sihat nie.. nie kah dinamakan musim exam?..
pastu, rindu la.. rase cam nak balik rumah la.. macam2.. kawan India and Indonesia da cuti da sekarang..tu takpe la..tapi yang rasa nak men'dengki' tu sebab depa cuti balik malaysia.. teruji keimanan disitu.. takpe2..

tengok anak buah masa kenduri cukur aritu, macam da besar pulak.. kenapa tumbesaran depa nie cepat eh.. nanti aku balik nanti, da berjalan da kot agaknye.. harap2 depa tak pandai cakap lagi la.. tunggu mak kila balik, so ayat pertama yang keluar must be.."mak la.." hahaha..

pastu dengar pulak ade jugak junior kat sini yang nak balik malaysia time cuti nie.. dah balik da pun sebenarnye.. aduuhh.. nape la depa sume balik2 nie..
(dekat sangat ke malaysia tu.. )
takpe2.. habeskan exam dulu k.. tu kemudian fikir..

hurm, minggu depan insyaAllah nak habeskan sekaligus.taktaw la.. usaha dan tawakal..apepun resultnya, tu persoalan nombor 2, yang penting aku da usaha..insyaAllah.. moga apepun resultnya, aku terima seadanya.. tapi memang mencabar la minggu depan nie..semoga Allah membantuku..amenn..

erm, k lah..sekadar menjenguk blog nie yang lama da tak terjenguk.. dan sekadar berkongsi rasa..
kawan2, teruskan usaha!! moga kita semua berjaya insyaAllah.. (rindu kat femly simpan dlu.. moga Allah gantikan dengan yang lebih baik..) ^^ maan najah

No comments: