Monday, February 16, 2009

its snowing again!

rahmat ALLAH masih putus-putus..
lepas exam biofyzika,exam czech, dan sekarang snow!!

it's snowing!( sněžení -in cz)
waaa...satu kelegaan yang teramat!
tengok kawan sorang2 lepas exam pun satu rahmat!
cam akhirnya bukan aku sorg yg gembira..
semua org rasakan perasaan gembira bersama
even masa nie still ade yg masih struggle..
tapi jgn kisahkan kami!
kami bersama kamu semua yg akan menghadapi exam nie..
doa kami bersama kamu..
jangan risau
jangan putus asa..

aku masih lagi sukakan snow..
dah berkali-kali jatuh cinta pada snow..
ish..xleh nak cover da..
cume umur je yg kadang2 memaksa aku berhenti obses ngan snow nie.
ish, xleh..aku xkesah!
aku masih lagi sukakan snow!
donno...i'm just loving it~

hm...its snowing!
kalau aku xkesahkan waktu sekarang nie..
kalau aku xkesahkan kesejukan yg negatif kat luar sana tu..
kalau aku xkesahkan aku nie perempuan..
kalau aku xkesahkan aku nie..ape2 je la
dan kalau aku xkesahkan janji aku kat dayah..
pasti aku da terjun main kat luar tu..
pasti!

tp apakan daya...aku kena sabar sampai esok nie..
yaa, chaiyok2!!!
chaiyok dayah n fatin!!!
esok pertarungan korg bermula..
dan pertarungan aku juga..
(dgn salji~)^^


snow xberhenti dr petang td..
memang ade can la leh jd tebal cam ritu..
waa.....unbelievable!
bru je igt xde snow da..igt da nak masuk musim bunga da..
huhu..alhamdulillah..ade masa lagi..ayuhhh!!!

3 comments:

Y a T C i E said...

waaaa.snow~~
bilela aku nak merase main snow.
huhuhu.

keyla said...

ade...india pon ade snow laa..jgn riso..hehe

lynawan said...

ala Keyla, sejuk sgt la kt luaq. tahun dpn kita beli sledge n kita pi ski lps final winter sem.baru bes sikit.snow pun tebal. tp aku xnk ski,aku nk snowboarding