Monday, July 13, 2009

alhamdulillah ala kulli hal~

alhamdulillah....

hari ini, bakal menyaksikan perpisahanku dengan 'negara angkatku' ini (sejak bile la...^^)..
aku akan bertolak petang ini untuk ke prague dan malam ini aku akan ke frankfurt, Jerman dengan menaiki bas. dan kemudian aku akan ke Dubai, transit seketika kerana kali ini, penerbangan Malaysia tak menjadi pilihanku..aku akan membelah awan dengan penerbangan Emirates..


barang2 da hampir 90% setel.
yang lawaknye, sehelai baju aku pun tak ade dalam beg tu. 2-2 beg bagasi aku tu penuh dengan souvenir saje!
tp
pozor...
bukan niat aku untuk berbelanja lebih atau boros..
tapi kerana memikirkan ahli keluarga aku yang raaammaaiii bangat!
hahha
tu belum masuk kawan2 aku lagi..
adoila..aku xberani nak kira bape banyak aku shopping hebat sangat tu..
karang kira-kira,terasa bersalah teramat pulak..huhu

hurm,
rindu kat keluarga
syukur sangat2 aku dapat beraya di malaysia thun nie..
temankan mak yang keseorangan.
alhamdulillah,, tahun ini memang tahun yang akan diingati sampai bile2..
banyak peristiwa berlaku dan aku alhamdulillah, masih mampu bangkit dan tersenyum.. syukur pada Allah.. apepun,
pasti ade hikmah kan disebalik ape yang berlaku

so, sebagai hamba kita mesti yakin yang Allah tahu apa yang terbaik untuk diri kita.

apa yang berlaku pun memberi kekuatan dan mematangkan diri insyaAllah..

hurm, aku akan stop blogging untuk 2 bulan nie insyaAllah..
sebabnye aku tiada internet di rumah. kalo rajin, g cc je la..

tengoklah camne
apepun,
blog ini akan terus menceritakan
perjalananku...
mencari redha Ilahi..
insyaAllah..

malaysia, i'm back!!



alhamdulillah..

"maka sesungguhnya bersama kesulitan ada kemudahan..
sesungguhnya bersama kesulitan ada kemudahan.."

al-insyirah:56


salam alaik..

5 comments:

MissNico said...

welcome back kella..
for each step taken. there a lesson to be learnt...

missy mira said...

salam.weh,ko dh blek m'sia eh?

Ainul Arina Madhiah said...

bye keyla! bila turn aku nih..

keyLa said...

hehe..thanx miss nico

for, missy mira, yup, i'm home!!

tata ainul..your turn juz around the corner..balik ke thn nie?

keyna.na'im said...

welcome back keyla rella^^