Sunday, October 5, 2008

aku da mula merindu..
tp aku xnak fikir ape yg aku rindu..
takut akan melarat
nnt aku jg susah

cne nie..
yaALLAH, pdMu aku berserah..
aku seronok duduk disni tp aku...
aku syg mereka..
aku takut aku akan beralah dan putus asa
aku takut aku akn menyesal
aku xnak..

aku xnak menyesal
menyesal bererti aku xredho
aku xikhlas
aku kesini ikhlas yaALLAH..
AKU KESINI MENUNTUT ILMU
AKU KESINI MENYEMPURNAKAN FARDHU KIFAYAH
AKU KESINI MEMBAWA IMPIAN

aku syg mereka
aku perlu mereka disisi
aku rindu...

yaALLAH..
KUATKAN AKU..
aku takut aku akan jd lemah
aku takut aku akan stress
aku takut..

yaamanalkhaaifinn...
aaminna mimma nakhaf..
ya amanalkhaifinn..
sallimna mimma nakhaf
ya amanalkhoifin..
najjina mimma nakhaf..

yaALLAH..
pdMU aku berlindung..
jauhkan kegusaran hati ini
jauhkan kerinduan yg melampau dlm hati ini
aku sendiri disini
jauh beribu batu
tp aku tahu Kau selalu dekat dgn ku
lindungilah aku..
kuatkan aku..
tabahkan hatiku..
yaALLAH..


AKU SAYANG KUARGAKU..
AKU SGT SYG MEREKA..
LILLAHITAALA

3 comments:

Fatehah said...

eyh, ko dah tukar blog ek..keyla klu nak template blogger cntek2, type pyzam kt search..kt pyzam tu lwa2..eyh ak gnti link yg dlu ngn yg bru ni ek..

keyla said...

aku rg gune yg nie....kec tuk private skit bru la aku gune yg nie..hehe
tp xkesahla...

Fatehah said...

lorh yeke..kui3..psl nak wat link tu, ko g kat layout,pehtu tekan add a gadget,pehtu pilih dekat link list, tekan situ..
then kt situ klua cm tmpt kosong, ko isi je sesape punyer almt blog diorg, n name diorg..then save..klu ko x jmpe t ko ym ngn ak smbil buat bnde tu..